Forårsruller med svinekød og krabbekød
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
2
tsk
Majsstivelse
1
spsk
Soya / soja / soyasauce
2
spsk
Olie
100
g
Hakket svinekød
2
spsk
Løg "finthakket"
1
tsk
Ingefær "fintrevet"
150
g
Hvidkål
50
g
Krabbekød
8
stk
Kinesiske pandekager "18x18 til de store, 9x9 til de små"
1
stk
Æg "lille"
0,75
l
Olie
16 stk. store / 32 stk. mini
Tilbehør: sød chilisauce
Tilbehør: sød chilisauce
Fremgangsmåde
Bland majsstivelse og sojasauce og stil det til side.
Opvarm 2 spsk. olie i en stor stegepande over kraftig varme. Steg kødet 2 min. og tilsæt løg, ingefær, fintsnittet hvidkål og krabbekød og steg det hele 2 min. Rør majsstivelseblandingen i og rør rundt.
Læg en kinesisk pandekage på et spækbræt og anbring 2 store skefulde fyld på den (1 skefuld, hvis det er mini forårsruller) i det ene hjørne, fold hjørnet ind over fyldet, og pensl med sammenpisket æg. Fold siderne indover og rul, pensl med æg over det hele og læg forårsrullerne på et fad, til de alle er klar til stegning.
Varm olien op i en gryde eller stor sauterpande. Når olien er klar, lægges 6 forårsruller i olien ad gangen. Lad dem stege gyldne, inden de tages op og drypper af på køkkenrulle, til de skal serveres.
Opvarm 2 spsk. olie i en stor stegepande over kraftig varme. Steg kødet 2 min. og tilsæt løg, ingefær, fintsnittet hvidkål og krabbekød og steg det hele 2 min. Rør majsstivelseblandingen i og rør rundt.
Læg en kinesisk pandekage på et spækbræt og anbring 2 store skefulde fyld på den (1 skefuld, hvis det er mini forårsruller) i det ene hjørne, fold hjørnet ind over fyldet, og pensl med sammenpisket æg. Fold siderne indover og rul, pensl med æg over det hele og læg forårsrullerne på et fad, til de alle er klar til stegning.
Varm olien op i en gryde eller stor sauterpande. Når olien er klar, lægges 6 forårsruller i olien ad gangen. Lad dem stege gyldne, inden de tages op og drypper af på køkkenrulle, til de skal serveres.
Søgeord: forårsruller, kinesisk, svinekød, krabbekød, pandekager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
forårsruller, kinesisk, svinekød, krabbekød, pandekager
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret , Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Sommerfest , Studenterfest
Søgeord:
forårsruller, kinesisk, svinekød, krabbekød, pandekager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foraarsruller-med-svinekoed-og-krabbekoed
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foraarsruller-med-svinekoed-og-krabbekoed