Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fondue bourguignonne

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
Sauce
250
g
Mayonnaise
5 - 6
spsk
Tomatketchup
2
spsk
Mælk "eller fløde"
eller fløde
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Engelsk sauce "lidt"
lidt
1 - 2
spsk
Cognac
Kød
600 - 800
g
Oksefilet "eller tyndstegsfilet"
eller tyndstegsfilet
0,75
l
Olie
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet

Fremgangsmåde
Rør mayonnaise, tomatketchup og mælk eller fløde sammen. Smag saucen til med salt, peber, engelsk sauce og cognac.

Skær kødet store terninger på ca. 2 cm. Varm olien op i en gryde på komfuret. Hæld olien i fonduegryden og sæt den på rechauden. Sæt et stykke kød på fonduegaflen og stil den ned i den varme olie. Stegetiden afhænger af, hvor rødt kødet skal være.

Tag kødet af fonduegaflen og krydr med salt og peber eller dyp kødet i saucen.

Som tilbehør kan man vælge en til flere saucer, dip, salater og brød.

Tips
Man kan bruge andet kød, fx lammefilet, svinemørbrad, kylling- eller kalkunbryst.


Søgeord: fondue, bourguignonne, tyndstegsfilet, hovedretter, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Valentine

Begivenheder:
Sommerfest , Fest

Søgeord:
fondue, bourguignonne, tyndstegsfilet, hovedretter, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fondue-bourguignonne

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her