Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fondue

(1) 8 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
Kød
Mørbrad
Kyllingebryst
Cocktailpølser "med bacon"
med bacon
Oksekød i tern
Kalkunbryst
Andebryst
Røget medister
Tigerrejer
Frikadeller "små"
små
Andet
Champignon
Courgetter "i grove tern"
i grove tern
Ananas "i stykker"
i stykker
Bearnaise creme
0,5
del
Bearnaise sauce "kold"
kold
0,5
del
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
Rød dressing
2,5
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
2
spsk
Tomatketchup
2
tsk
Barbecue sauce / barbecuesauce
0,5
tsk
Citronsaft
Salt
Peber
Karry dressing
2,5
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %
2
tsk
Karry
1
tsk
Salt
1
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
tsk
Gurkemeje

Brug enten palmin, olie eller rødvin. Væsken varmer du op i en almindelig gryde på komfuret - og når det er varmt, men ikke kogende, hælder du det over i fonduegryden.

Tilbehør:
kartoffelbåde
flutes
salat

Fremgangsmåde
Du kan sådan set stege/koge alt i fonduen, bare husk at kødet skal være rigtig god kvalitet.


Søgeord: Fondue, mørbrad, kyllingebryst, cocktailpølser, med, bacon, kulkunbryst, andebryst, røget, mediser, tigerrejer, små, frikadeller
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Valentine

Velegnet til:
Buffet egnet

Begivenheder:
Fødselsdag , Polterabend , Sommerfest , Studenterfest , Fest

Søgeord:
Fondue, mørbrad, kyllingebryst, cocktailpølser, med, bacon, kulkunbryst, andebryst, røget, mediser, tigerrejer, små, frikadeller

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her