Foie gras
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
stk
Fedtlever
Trøffel svampepesto blanding
Trøffelolie
Marsala
Cognac
Salt
Hvid peber
Fremgangsmåde
Bræk leveren og rens den for årestammer. Gnid fladerne med svampeblandingen, salt og hvid peber. Du må ikke bruge ren trøffel. Den vil overdøve den forfinede leversmag. Leverstykkerne samles i en terrin og overhældes med en marinade, der består af et lille glas Marsala, en sjat cognac og en sjat trøffelolie.
Læg låg på terrinen og ryst den, så marinaden fordeles. Stil terrinen i køleskab og lad den trække i et døgn. Når leveren har trukket, hældes overskydende væske fra og terrinen placeres i vandbad i en 70 grader varm ovn. Efter 20-30 minutter dannes et fedtlag på toppen af leveren, og den tages ud og stilles igen i køleskabet i et døgn. Serveres med ristet, godt brød, Marsalasky og øl.
Læg låg på terrinen og ryst den, så marinaden fordeles. Stil terrinen i køleskab og lad den trække i et døgn. Når leveren har trukket, hældes overskydende væske fra og terrinen placeres i vandbad i en 70 grader varm ovn. Efter 20-30 minutter dannes et fedtlag på toppen af leveren, og den tages ud og stilles igen i køleskabet i et døgn. Serveres med ristet, godt brød, Marsalasky og øl.
Søgeord: foie, gras, forret, madopskrifter, trøffelolie, marsala, cognac
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
foie, gras, forret, madopskrifter, trøffelolie, marsala, cognac
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret
Opskriftstype:
Finere madlavning
Højtider:
Jul , Mortens aften , Nytår , Pinse , Påske
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost , Julefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
foie, gras, forret, madopskrifter, trøffelolie, marsala, cognac
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foie-gras
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foie-gras