Foccacia med timian og havsalt

En stor bradepande
Opløs gæren i vandet og tilsæt sukker, salt og olie. Rør det ud til sukker og salt er opløst.
Tilsæt mel, hvis du bruger en rørmaskine så rør din dej i ca. 8-10 min., ellers så skal du bruge en ske til at røre rundt med, det ikke til at gøre i hænderne da det er en meget "våd" del, den skal røres godt og gerne i 10 min., det giver det lækreste brød.
Sæt dejen til hævning på bordet 1 time og så pakker du skålen ind og sætter den på køl til dagen efter.
Dagen efter, tag skålen ud og hæld dejen op i en bradepande med bagepapir. Glat dejen ud med hænderne eller en ske så den fylder helt ud. Lad den stå og hæve et lunt sted 1 time.
Hæld en god sjat olivenolie ud over hele dejen og glat det ud med hænderne. Så tager du begge hænder og stikker fingerne ned i dejen og laver huller over det hele. Drys havsalt udover og timian.
Bag den midt i ovnen på 210 grader i ca. 35-40 min. til den er blevet gyldenbrun på toppen.
Lad brødet køle helt at på en bagerist inden det serveres. Det er bedst helt friskbagt.
Søgeord: foccacia, krydderurtebrød, madbrød, brød, brød som tilbehør, kryddersmør, bradepandebrød
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
foccacia, krydderurtebrød, madbrød, brød, brød som tilbehør, kryddersmør, bradepandebrød
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/foccacia-med-timian-og-havsalt