Flødeostekage med pærer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Bagetid: ca. 18 min. ved 200°
Kanelbund
Spænd et stykke bagepapir fast over bunden i en springorm (ca. 24 cm i diameter). Bland mel, florsukker og kanel. Smuldr smørret i melet. Tilsæt vand og saml hurtigt dejen. Tryk den ud i bunden af formen. Stil kanelbunden tildækket i køleskabet i ca. 1 time. Bag bunden midt i ovnen. Tag den varme bund ud af formen og drys chokolade på. Fordel den smeltede chokolade og lad bunden køleaf.
Fromage
Læg husblas i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk fløden til skum. Rør flødeosten blød med sukker og tilsæt tykmælk. Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den i en skål i vandbad. Afkøl husblasen med ca. 1 dl af fromageblandingen og rør det i resten. Tør pærerne og skær dem i små tern. Vend pærer og rom i fromage-blandingen og derefter flødeskum. Læg kanelbunden tilbage i formen. Hæld fromagen i når man kan trække striber i overfladen. Stil kagen tildækket i køleskabet i mindst 4 timer.
Pærer til pynt
Bring vand og sukker i kog. Kog pæreskiverne ved svag varme og uden låg i ca. 4 min. Lad skiverne køle af på et stykke bagepapir.
Tip
Flødeostekagen kan tilberedes dagen før.
Søgeord: flødeostekage, pærer, kage, fromage, hvid, rom, chokolade
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert , Kage
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
flødeostekage, pærer, kage, fromage, hvid, rom, chokolade
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/floedeostekage-med-paerer