Flødebudding
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
1
stk
Æg
3
spsk
Sukker / melis / stødt melis
0,5
l
Piskefløde
5
blade
Husblas
0,5
l
Karamelsovs / karamelsauce "eller saftsauce"
Fremgangsmåde
Et helt æg og sukker piskes sammen. Fløden koges og dryppes i under piskning. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Den udblødte husblas og Vanila smeltes i den varme creme.
Den hældes i en oliesmurt randform eller i en skål og afkøles.
Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt, og saftsauce serveres til.
Den kan drys ses med knust nougat og karamelsauce kan serveres til.
Den hældes i en oliesmurt randform eller i en skål og afkøles.
Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt, og saftsauce serveres til.
Den kan drys ses med knust nougat og karamelsauce kan serveres til.
Søgeord: budding, piskefløde, husblas, karamelsauce, desserter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
budding, piskefløde, husblas, karamelsauce, desserter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
budding, piskefløde, husblas, karamelsauce, desserter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/floedebudding
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/floedebudding