Flamberede jordbær med mascarpone
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
spsk
Mascarpone
1
drys
Vanillesukker / vaniljesukker
250
g
Jordbær
1
spsk
Råsukker
0,5
dl
Cognac
1
spsk
Balsamicoeddike "mørk"
Pynt: kviste af mynte eller citronmelisse
Fremgangsmåde
Rør mascarponen med vaniljesukker og smag til.
Skær jordbærrene i mindre stykker.
Rist sukkeret på en lille pande. Når det er gyldent, tilsættes cognac og jordbær. Flambér og hæld eddiken på. Kog 1 min.
Pynt med en grøn kvist og servér med mascarponen til.
Skær jordbærrene i mindre stykker.
Rist sukkeret på en lille pande. Når det er gyldent, tilsættes cognac og jordbær. Flambér og hæld eddiken på. Kog 1 min.
Pynt med en grøn kvist og servér med mascarponen til.
Søgeord: desssert, flamberede, jordbær, mascarpone, cognac
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Svær
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
desssert, flamberede, jordbær, mascarpone, cognac
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
desssert, flamberede, jordbær, mascarpone, cognac
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/flamberede-jordbaer-med-mascarpone
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/flamberede-jordbaer-med-mascarpone