Logo
www.mad-og-drikke.dk

Flæskesteg med appelsin og rosmarin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kamsteg "lille, med svær"
lille, med svær
1
stk
Appelsin
Rosmarin (frisk)
2
stk
Laurbærblade
4
dl
Appelsinjuice
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Havsalt

Fremgangsmåde

Vend bunden i vejret på stegen og snit nogle små lommer i undersiden. Kom friske rosmarinkviste og appelsinskal i lommerne. (Lav nogle tynde appelsinskræller ved hjælp af en kartoffelskræller).

Gnid hele stegen med peber og rigeligthavsalt. Læg den med bunden i vejret i en bradepande og hæld appelsinjuice i så det dækker sværen. Sæt stegen i ovenen ved 220° og lad sværen koge i 20 min.

Tag den ud og vend den opad. Pres lidt mere rosmarin og et par laurbærblade ned mellem sværen og drys med havsalt. Stil stegen ind i ovenen igen i 20 min. Skru ned på 170°. Lad appelsinjuicen blive i bradepanden og tilsæt evt. lidt mere, hvis det er kogt bort.



Søgeord: flæskesteg, stege, steg, svinekød, julestege, julesteg, jul, kamsteg, julemiddag, juleaften, julefrokost, julemad, juleretter, juleopskrifter, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Julefrokost

Søgeord:
flæskesteg, stege, steg, svinekød, julestege, julesteg, jul, kamsteg, julemiddag, juleaften, julefrokost, julemad, juleretter, juleopskrifter, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/flaeskesteg-med-appelsin-og-rosmarin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her