Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fiskesuppe med rødvin og tomat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Løg "lille"
lille
2
fed
Hvidløg
0,5 - 1
stk
Fennikel
1
stk
Porre
1
stilk
Bladselleri
1
tsk
Smør
Salt
Peber
1
tsk
Paprika "lille"
lille
1
drys
Kørvel
2
dl
Rødvin
0,75
dåse
Flåede hakkede tomater
500
g
Fisk "rensede fisk og skaldyr, fx 4-6 babyblæksprutter, 12 ordnede muslinger, lidt hvid fisk, evt. lidt rejer"
rensede fisk og skaldyr, fx 4-6 babyblæksprutter, 12 ordnede muslinger, lidt hvid fisk, evt. lidt rejer
2
dl
Vand

Fremgangsmåde
hak løg og hvidløg og skær alle grøntsagerne i små stykker. Kom dem i en stor gryde i smør og damp dem
lidt. Tilsæt krydderier, vin og dåsetomater og lad suppen koge 5 min.

Læg fisk og skaldyr i suppen og spæd med vand. Kog forsigtigt i ca. 5 min. Smag til og server, evt. med
hvidløgsmayonnaise (aioli)


Søgeord: fiskesuppe, rødvin, tomat, fennikel, skaldyr, fisk, muslinger, rejer
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Suppe

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
fiskesuppe, rødvin, tomat, fennikel, skaldyr, fisk, muslinger, rejer
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskesuppe-med-roedvin-og-tomat

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her