Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fiskeruller med grønsager

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
6
stk
Rødspættefileter
Salt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet
Smør "lidt"
lidt
1
stk
Gulerod / Gulerødder "stor"
stor
1
stk
Peberfrugt "gul"
gul
Dild
2
dl
Fiskebouillon
1
dl
Hvidvin

Tilbehør:
løse ris
citronbåde
dild til pynt

Fremgangsmåde
Skræl guleroden og skær den i tynde stave. Skær peberfrugten i tynde strimler. Svits dem i lidt smør i en gryde, til de er næsten møre. Fyld dem i fiskefileterne og drys med salt og peber. Rul sammen.

Smør et ildfast fad med lidt smør og læg fiskefileterne i. Hæld bouillon og vi ved og dæk fadet med alufolie. Stil den i ovnen ved 200 º i 15 - 20 min.

Koge risene imens og server fiskerullerne i fadet med ris og citronbåde til.


Søgeord: fiskeruller, grønsager, rødspættefileter, dild, fiskebouillon, hvidvin, mad
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Søgeord:
fiskeruller, grønsager, rødspættefileter, dild, fiskebouillon, hvidvin, mad
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskeruller-med-groensager

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her