Fiskeruller i baconsvøb
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
4 - 6
stk
Torskefileter "eller store rødspættefileter"
1
stk
Løg
Dild
4 - 6
skiver
Bacon
250
g
Champignon
2
dl
Piskefløde
100
g
Rejer
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Rul fiskefileterne, og sno en skive bacon omkring hver.
Skær løg og champignoner i skiver.
Steg fiskerullerne i smør, og læg dem til side.
Steg løg og champignoner, til de er møre. Kom fløde ved, og bring det i kog.
Læg fiskerullerne tilbage på panden, og lad det simre et par min.
Smag til med salt og peber.
Drys med rejer samt dild, og server med f.eks. frisk pasta til.
Søgeord: Fiskeruller, fisk, baconsvøb, bacon, rødspættefileter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Fiskeruller, fisk, baconsvøb, bacon, rødspættefileter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
Fiskeruller, fisk, baconsvøb, bacon, rødspættefileter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskeruller-i-baconsvoeb
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskeruller-i-baconsvoeb