Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fiskeret i hvidvinssauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 6 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
12
stk
Rødspættefileter "store"
store
2
dåser
Krabbekød
Hvidvinssauce
250
g
Champignon "friske"
friske
4
dl
Fiskebouillon
2
dl
Hvidvin
2
dl
Piskefløde
75
g
Smør
Jævning
Salt
Hvid peber

Fremgangsmåde

Fiskefileterne rulles let sammen om krabbekødet eller hummerhaler og stilles i et ildfast fad, ret tæt og evt. med tandstikker til at holde sammen på rullerne.

Sauce:
De rensede og finskåret champignoner dampes i lidt smør og derefter tilsættes fiskebouillon, og en tør hvidvin, evt. lidt citronsaft, fløde og krydderier. Saucen koges nogle min., jævnes og smages til. Hæld saucen over fisken.

Dæk med stanniol. bag fisken i en forvarmet ovn ved 200° i ca. 15 min.



Søgeord: Fiskeret, fiskeretter, fisk, hvidvinssauce, hvidvinsau
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Nytår , Pinse , Påske

Velegnet til:
Sund opskrift

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
Fiskeret, fiskeretter, fisk, hvidvinssauce, hvidvinsau
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskeret-i-hvidvinssauce

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her