Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fiskelasagne med jordskokker og spinat

(1) 3 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
300
g
Skrubbefileter
150
g
Lasagneplader "forkogte"
forkogte
400
g
Jordskokker
250
g
Champignon
300
g
Spinat "løsfrossen helbladet"
løsfrossen helbladet
2
spsk
Citronsaft
50
g
Ost "reven"
reven
2
dl
Fløde "13 %"
13 %
Salt
Peber

Tilbehør: lunt ciabattabrød

Fremgangsmåde

Skrubbefileterne skæres i mindre stykker. Jordskokkerne skrælles og skæres i meget tynde skiver. Læg dem i isvand tilsat lidt citron indtil brug.

Rens champignon og skær dem i skiver. Svits champignon 5 minutter på en tør pande, tilsæt spinat og svits til væden er næsten fordampet. Krydr med salt og peber.

Kom 1/4 spinatblanding i et smurt ovnfast fad. Læg derefter lasagneplader, spinatblanding, fisk og jordskokker lagvis 3 gange oven på hinanden.

Dryp jordskokkerne med citronsaft, krydr med salt og peber og drys med reven ost for hvert lag. Hæld fløde over og bag lasagnen ca. 30 minutter ved 200 grader.

Server den sammen med lunt ciabattabrød.



Søgeord: fiskelasagne, jordskokker, spinat, skrubbefileter, lasagneplader, ost, fløde, , champignon, ciabattabrød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
fiskelasagne, jordskokker, spinat, skrubbefileter, lasagneplader, ost, fløde, , champignon, ciabattabrød
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskelasagne-med-jordskokker-og-spinat

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her