Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fiskelasagne med hytteost og spinat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
12
stk
Lasagneplader "ca."
ca.
Fyld
400
g
Fiskekød "hakket"
hakket
1
stk
Løg "lille finthakket"
lille finthakket
200
g
Spinat "helbladet"
helbladet
3
spsk
Parmesanost
0,5
tsk
Salt
Peber
Bechamelsauce
25
g
Margarine
4
spsk
Mel
0,5
l
Fiskebouillon
0,5
l
Mælk
Muskatnød
Peber
2
spsk
Parmesanost "til gratinering"
til gratinering

Tilbehør: groft brød og grøn salat

Fremgangsmåde
Fiskekødet, løg, hytteost, optøet spinat, parmesanost, salt og peber røres sammen.

Sauce
Margarinen smeltes i en gryde, melet røres i. Mælk og fiskebouillon piskes i lidt af gangen. Saucen koges igennem. Smag til med reven muskat og peber.

Et ovnfast fad smøres. Lasagneplader, fiskeblanding og bechamelsauce lægges lagvis. Begynd og slut med sauce. Parmesan drysses over.

Fadet stilles i ovnen ved 200 gader i 4o - 45 minutter på midterste ovnribbe.


Søgeord: fiskelasagne, hytteost, spinat, lasagne, hovedretter, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
fiskelasagne, hytteost, spinat, lasagne, hovedretter, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskelasagne-med-hytteost-og-spinat

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her