Fiskelasagne
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
2
stk
Løg "hakkede"
2
spsk
Olie
2
fed
Hvidløg "knuste"
1
dl
Tomatpure
5
stk
Tomater "flåede og finthakkede"
Salt
Peber
3
spsk
Margarine
3
spsk
Mel
0,5
l
Mælk
50
g
Ost "revet"
Salt
Peber
0,75
kg
Fiskefileter "torsk, sej eller rødspætte"
250
g
Lasagneplader "grønne forkogte"
Fremgangsmåde
Løg og hvidløg svitses klare i olien. Tilsæt tomatpuré og tomater. Krydr med salt, peber og merian. Lad sovsen koge ind i 20 min.
Margarinen smeltes og røres med mel. Spæd med mælk. Kog igennem og smag til med ost, salt og peber.
Fileterne lægges i et ovnfast fad, derpå bechamelsovs, lasagneplader, tomatsovs. Slut med bechamelsovs og reven ost. 200º i 30-40 min.
Søgeord: Fiskelasagne, lasagne, fisk, fiskeretter, fiskeret, fis
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
Fiskelasagne, lasagne, fisk, fiskeretter, fiskeret, fis
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
Fiskelasagne, lasagne, fisk, fiskeretter, fiskeret, fis
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskelasagne
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskelasagne