Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fiskekager med pikant tomatsauce

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Kartoffel / kartofler "i tern"
i tern
225
g
Kullerfilet
225
g
Ørredfilet
1
stk
Laurbærblad
4,5
dl
Fiskefond "frisk"
frisk
2
spsk
Friskost "mager"
mager
4
spsk
Purløg "friskklippet"
friskklippet
75
g
Brødkrummer "eller rasp"
eller rasp
1
spsk
Solsikkeolie
Salt
Peber
Pikant tomatsauce
2
dl
Passata "siede tomater"
siede tomater
4
spsk
Hvidvin "tør"
tør
4
spsk
Yoghurt naturel "mager"
mager
Chilipulver

Slankeret.

Tilbehør: friskklippet purløg til pynt samt citronbåde

Fremgangsmåde

Kom kartoflerne i en gryde og dæk dem med vand. Bring dem i kog og lad dem koge i 10 min., til de er møre. Hæld vandet fra.

Læg fisken i en gryde med laurbærblad og fond. Bring det i kog og lad det simre i 7-8 min., indtil kødet er fast. Tag fisken op med en hulske og pil skindet af kødet.

Bland det kogte fiskekød med kartofler, friskost, purløg og salt og peber. Dæk det til og stil det koldt 1 time.

Fordel brødkrummer/rasp på en tallerken. Del fiskeblandingen i 8 portioner og form hver portion til en hakkebøf med en diameter på ca. 7 1/2 cm. Vend fiskekagerne i brødkrummer/rasp, så de er dækket over det hele.

Pensl en pande med olie og steg fiskekagerne i 6 min. Vend dem og steg i yderligere 5-6 min., til de er gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og hold dem varme.

Saucen:
Varm de siede tomater og vinen. krydr med salt og peber. Tag gryden af varmen og rør yoghurten i. Varm saucen forsigtigt op (den må ikke koge), drys med stødt chili.



Søgeord: slankeret, hovedret, mad, opskrifter, fiskekager, tomatsauce, pikant, kullerfilet, ørredfilet, fiskefond, hvidvin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift

Begivenheder:
Sommerfest

Søgeord:
slankeret, hovedret, mad, opskrifter, fiskekager, tomatsauce, pikant, kullerfilet, ørredfilet, fiskefond, hvidvin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskekager-med-pikant-tomatsauce

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her