Fiskekager med pikant tomatsauce
Tilbehør: friskklippet purløg til pynt samt citronbåde
Kom kartoflerne i en gryde og dæk dem med vand. Bring dem i kog og lad dem koge i 10 min., til de er møre. Hæld vandet fra.
Læg fisken i en gryde med laurbærblad og fond. Bring det i kog og lad det simre i 7-8 min., indtil kødet er fast. Tag fisken op med en hulske og pil skindet af kødet.
Bland det kogte fiskekød med kartofler, friskost, purløg og salt og peber. Dæk det til og stil det koldt 1 time.
Fordel brødkrummer/rasp på en tallerken. Del fiskeblandingen i 8 portioner og form hver portion til en hakkebøf med en diameter på ca. 7 1/2 cm. Vend fiskekagerne i brødkrummer/rasp, så de er dækket over det hele.
Pensl en pande med olie og steg fiskekagerne i 6 min. Vend dem og steg i yderligere 5-6 min., til de er gyldne. Lad dem dryppe af på køkkenrulle og hold dem varme.
Saucen:
Varm de siede tomater og vinen. krydr med salt og peber. Tag gryden af varmen og rør yoghurten i. Varm saucen forsigtigt op (den må ikke koge), drys med stødt chili.
Søgeord: slankeret, hovedret, mad, opskrifter, fiskekager, tomatsauce, pikant, kullerfilet, ørredfilet, fiskefond, hvidvin
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
slankeret, hovedret, mad, opskrifter, fiskekager, tomatsauce, pikant, kullerfilet, ørredfilet, fiskefond, hvidvin
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskekager-med-pikant-tomatsauce