Fiskefad
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
12
stk
Fiskefileter
2,5
dl
Cremefraiche / creme fraiche
2,5
dl
Piskefløde
250
g
Champignon "friske"
200
g
Rejer
1
dåse
Tomatpure "lille dåse"
Salt
Peber
Dild
Citronsaft
Rasp
Tilbehør: ris eller aspargeskartofler
Fremgangsmåde
Fiskefileterne rulles sammen og lægges i et smurt ildfast fad. Champignonerne halveres og blandes med cremefraiche, fløde, tomatpuré, krydderier og rejer. Smag til med citronsaft og dild.
Hæld blandingen over fisken. Drys med rasp.
Bages i en forvarmet ovn ved 225° i 25-30 min.
Søgeord: fiskefileter, fiskefad, rejer, champignoner, piskefløde, aspargeskartofler
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
fiskefileter, fiskefad, rejer, champignoner, piskefløde, aspargeskartofler
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Pinse , Påske
Begivenheder:
Påskefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
fiskefileter, fiskefad, rejer, champignoner, piskefløde, aspargeskartofler
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskefad
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fiskefad