Fisk med ris og bønner
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
300 - 400
g
Fisk "frisk, f.eks. laks eller torsk"
Salt
Peber
1
stk
Løg "finthakket"
1
fed
Hvidløg "finthakket"
1
spsk
Olivenolie
125
g
Ris
1
dåse
Kidneybønner
3
dl
Vand
0,5
tsk
Salt
1
stk
Laurbærblad
1
spsk
Citronsaft
Persille
Fremgangsmåde
Svits løg og hvidløg bløde i en gryde med olivenolie. Vend ris og afdryppede bønner i gryden og tilsæt vand, salt og laurbærblad. Rør rundt og lad det simre under låg, til risene er møre - tjek rispakken for kogetid.
Krydr fisken med salt og peber og steg den på en pande med olie (3-4 min. på hver side). Smag ris og bønner til med citronsaft, salt og peber og drys med hakket persille.
Krydr fisken med salt og peber og steg den på en pande med olie (3-4 min. på hver side). Smag ris og bønner til med citronsaft, salt og peber og drys med hakket persille.
Søgeord: fisk, laks, torsk, kidneybønner, hovedret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
fisk, laks, torsk, kidneybønner, hovedret
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift
Søgeord:
fisk, laks, torsk, kidneybønner, hovedret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fisk-med-ris-og-boenner
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fisk-med-ris-og-boenner