Fisk i fad med karry
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
0,75
kg
Torskefilet "eller rødspættefilet"
2
stk
Peberfrugter "røde, i strimler"
2
spsk
Margarine
0,5
spsk
Karry
2
spsk
Mel
2
dl
Mælk
0,5
dl
Fløde
Salt
Peber
Tilbehør: løse ris
Fremgangsmåde
Fiskefileterne lægges i ovnfast fad. Fordel peberfrugten over.
Smelt margarinen og svits karry heri. Rør mel i og spæd med mælk og fløde. Kog nogle min. Smag til med salt og peber.
Hæld karrysaucen i fadet og fordel smørklatter henover.
Sættes i ovnen i 30 min. ved 200º.
Søgeord: Fisk, fiskeretter, karryret, karryretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
Fisk, fiskeretter, karryret, karryretter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift
Søgeord:
Fisk, fiskeretter, karryret, karryretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fisk-i-fad-med-karry
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/fisk-i-fad-med-karry