Figenchutney
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
4
stk
Figner
50
g
Valnødder
2
dl
Portvin
50
g
Brun/mørk farin / puddersukker
Godt som tilbehør til oste eller tapasbord
Fremgangsmåde
Del fignerne i kvarter. Varm portvin og farin op sammen i en gryde. Tlsæt valnødder, når farinen er smeltet, og lad det koge i 4 min. Tilsæt fignerne og lad det hele koge i 2 min.
Tag det af varmen og lad det køle af.
Søgeord: figenchutney, chutney, ostetallerken, tapas, ostebord, figner, syltning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
figenchutney, chutney, ostetallerken, tapas, ostebord, figner, syltning
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Syltning
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
figenchutney, chutney, ostetallerken, tapas, ostebord, figner, syltning
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/figenchutney
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/figenchutney