Logo
www.mad-og-drikke.dk

Fasanfilet med svampe

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Fasanfilet med svampe - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Fasanfileter
Fedtstof "til stegning"
til stegning
250
g
Svampe "blandede, fx. champignoner, østershatte og marksvampe"
blandede, fx. champignoner, østershatte og marksvampe
Salt
Peber
1
tsk
Soya / soja / soyasauce
Citronsaft "lidt"
lidt
1
tsk
Estragon (tørret)
1 - 1,5
dl
Piskefløde

Tilbehør: 2 portioner kartofler, evt. grøntsag efter eget valg

Fremgangsmåde
Fremagagsmåde:
Brun fasanfileterne i en dyb pande eller sauterpande i lidt fedtstof. Tag dem op.

Kom ituskårne svampe på panden og steg, til al vædsken er fordampet, krydr med salt, peber, soja, citronsaft og estragon og hæld fløden i. Kog op og læg fasanbrysterne i saucen igen. Lad dem koge med i ca. 5 min.

Skær kødet i skiver og server med saucen, kogte kartofler og evt. en grøntsag.


Søgeord: fasanfileter, vildt, hovedret, , fasankød
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Finere madlavning , Hverdagsmad

Højtider:
Mortens aften , Thanksgiving

Velegnet til:
Sund opskrift

Søgeord:
fasanfileter, vildt, hovedret, , fasankød

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her