Logo
www.mad-og-drikke.dk

Farseret spidskål

(1) 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Spidskålshoveder
25
g
Smør
Muskatnød
300
g
Champignon
3
stk
Løg "180 g"
180 g
Olie
1
dl
Fløde
1
dl
Granola
2
stk
Æg
Smør
1
bundt
Persille

Fremgangsmåde

Spidskålshovederne deles i fire dele. Det groveste af stokkene skæres fra og hakkes. Kål og hakket stok lægges i kogende vand og koges 5 min. Vandet hældes fra, og kålen snittes groft.

Smørret smeltes i en gryde, der tilsættes lidt reven muskatnød og evt. salt. Kålen vendes rundt i smørret, indtil den er næsten mør.

Champignonerne skæres i skiver, løgene hakkes, og begge dele svitses i olie. Champignon og løg afkøles lidt og blandes med fløde, granola og sammenpiskede æg. Der kan smages til med salt og peber.

Halvdelen af kålen fordeles i et oliesmurt, ovnfast fad. Champignonfyldet lægges på, og resten af kålen fordeles øverst. Lidt smørklatter sættes på kålen, der lægges folie over fadet, og det sættes i en 200 grader varm ovn ca. 30 min.

Ved servering drysses med hakket persille.

Farseret spidskål er en dejlig sommeret. Den smager bedst med nye kogte kartofler til og evt. dildsauce.



Søgeord: hovedretter, spidskål, kål, kålretter, hovedret, madopskrifter, vegetar, mad, vegetarretter, opskrifter, vegetaropskrifter, spidskålshoveder, granola, grøntsager, grønsager, grøntsagsretter, grønsagsretter, persille
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Velegnet til:
Fedtfattig mad , Sund opskrift , Vegatarmad

Søgeord:
hovedretter, spidskål, kål, kålretter, hovedret, madopskrifter, vegetar, mad, vegetarretter, opskrifter, vegetaropskrifter, spidskålshoveder, granola, grøntsager, grønsager, grøntsagsretter, grønsagsretter, persille
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her