Farserede tomater
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
4
stk
Bøftomater "store"
Fars
200
g
Hakket kalv og flæsk
2
spsk
Løg "finthakket"
1
stk
Æg
1
spsk
Maizena / maizenamel
2
spsk
Cremefraiche / creme fraiche
2
tsk
Basilikum (frisk) "eller ½ tørret"
0,25
tsk
Salt
Peber
100
g
Ost "reven mellemlagret"
Tilbehør: grøn salat og groft brød
Fremgangsmåde
Skær et låg af tomaterne og udhul dem.
Rør kødet til fars med løg, maizena, cremefraiche, basilikum, salt, peber, halvdelen af osten over farsen.
Stil tomaterne i et ovnfast fad.
Sæt dem i ovnen i 30-35 min. ved 200° på midterste rille.
Søgeord: farserede, tomater, kalv, flæsk, ost, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
farserede, tomater, kalv, flæsk, ost, forret
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Forret , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
farserede, tomater, kalv, flæsk, ost, forret
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farserede-tomater
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farserede-tomater