Logo
www.mad-og-drikke.dk

Farserede tomater

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Farserede tomater - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
4
stk
Bøftomater "store"
store
Fars
200
g
Hakket kalv og flæsk
2
spsk
Løg "finthakket"
finthakket
1
stk
Æg
1
spsk
Maizena / maizenamel
2
spsk
Cremefraiche / creme fraiche
2
tsk
Basilikum (frisk) "eller ½ tørret"
eller ½ tørret
0,25
tsk
Salt
Peber
100
g
Ost "reven mellemlagret"
reven mellemlagret

Tilbehør: grøn salat og groft brød

Fremgangsmåde

Skær et låg af tomaterne og udhul dem.

Rør kødet til fars med løg, maizena, cremefraiche, basilikum, salt, peber, halvdelen af osten over farsen.

Stil tomaterne i et ovnfast fad.

Sæt dem i ovnen i 30-35 min. ved 200° på midterste rille.



Søgeord: farserede, tomater, kalv, flæsk, ost, forret
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Meget let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Forret , Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
farserede, tomater, kalv, flæsk, ost, forret

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her