Farserede løg
(1)
4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
6
stk
Løg "store"
375
g
Hakket oksekød / oksefars
4
spsk
Rasp
2
stk
Æg
1
fed
Hvidløg
2
tsk
Sennep
Herbes de provence
Salt
Peber
2
spsk
Persille "hakket"
Tilbehør: friskkogt pasta og tomatsauce eller ovnristede kartoffelbåde og en fyldig salat
Fremgangsmåde
Pil løgene og kom dem i kogende, letsaltet vand 8-10 min. Tag løgene op og udhul dem forsigtigt.
Bland det hakkede kød med rasp og rør æggene i et af gangen. krydr med knust hvidløg, sennep, provencekrydderi, salt og peber og tilsæt hakket persille.
Fordel fyldet i de udhulede løg og stil dem i et smurt, ovnfast fad i den nederste halvdel af ovnen ved 200° 25-30 min.
Søgeord: provencekrydderi, løg, billig, hovedret, mad, opskrifter, hakket, oksekød, farserede, grøntsager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
provencekrydderi, løg, billig, hovedret, mad, opskrifter, hakket, oksekød, farserede, grøntsager
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
provencekrydderi, løg, billig, hovedret, mad, opskrifter, hakket, oksekød, farserede, grøntsager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farserede-loeg
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/farserede-loeg