Logo
www.mad-og-drikke.dk

Estragonkylling

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 - 10 Personer

Ingen billede
Intet billede
8 - 10 Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
kg
Kyllingeinderfilet
3
spsk
Olivenolie
Salt
Peber
2
bundter
Porrer
2
stk
Løg "store"
store
3
fed
Hvidløg
2
spsk
Smør
2 - 3
spsk
Sennep
4
dl
Hønsebouillon
5
dl
Piskefløde
4
spsk
Estragon (tørret)
Majsstivelse "evt."
evt.

Vi er ikke helt sikre på at opskriften rækker til så mange personer og angivet, så prøv dig frem :-)


Fremgangsmåde

Dup kyllingekødet med køkkenrulle og vend kødet op i en skål sammen med olie, salt og peber.


Skyld porrerne og skær dem i skiver. Pil og hak løg og hvidløg. Smelt smørret i en stor gryde og steg løgene, uden de tagerne farve. Tilsæt kødet og brun det i et par min. Tilsæt porrer og sennep og steg det under omrøring, til porrerne falder sammen. Tilsæt bouillon, fløde og estragon og lad retten simre i 10 min.


Jævn evt. saucen og smag til med salt og peber. 


Servér evt. med pasta og frisk estragon eller ris og mangochutney.



Søgeord: estragonkylling, kylling, fjerkræ, kyllingeretter, kyllingeopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
estragonkylling, kylling, fjerkræ, kyllingeretter, kyllingeopskrifter
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her