Esdragonkylling med hvidvin
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
1
stk
Kylling "eller poulard"
20
g
Plantemargarine
2
dl
Hvidvin "tør"
0,5
tsk
Estragon (tørret)
1
knivspids
Timian
0,25
tsk
Salt
1
knivspids
Peber
1
spsk
Fransk sennep
1
stk
Laurbærblad
1
dl
Fløde
Fremgangsmåde
Kyllingen brunes i margarinen i en gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. Retten snurrer ved svag varme ca. 40 min.
Serveres med små kartofler og grøn salat.
Serveres med små kartofler og grøn salat.
Søgeord: esdragonkylling, hvidvin, hovedret, madopskrifter, kylling, poulard
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
esdragonkylling, hvidvin, hovedret, madopskrifter, kylling, poulard
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
esdragonkylling, hvidvin, hovedret, madopskrifter, kylling, poulard
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/esdragonkylling-med-hvidvin
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/esdragonkylling-med-hvidvin