Logo
www.mad-og-drikke.dk

Esdragonkylling med hvidvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Kylling "eller poulard"
eller poulard
20
g
Plantemargarine
2
dl
Hvidvin "tør"
tør
0,5
tsk
Estragon (tørret)
1
knivspids
Timian
0,25
tsk
Salt
1
knivspids
Peber
1
spsk
Fransk sennep
1
stk
Laurbærblad
1
dl
Fløde

Fremgangsmåde
Kyllingen brunes i margarinen i en gryde. De øvrige ingredienser tilsættes. Retten snurrer ved svag varme ca. 40 min.

Serveres med små kartofler og grøn salat.


Søgeord: esdragonkylling, hvidvin, hovedret, madopskrifter, kylling, poulard
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
esdragonkylling, hvidvin, hovedret, madopskrifter, kylling, poulard
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/esdragonkylling-med-hvidvin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her