Englehårspasta med brøndkarse
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
400
g
Englehårspasta "cappellini, meget meget tynd spaghetti"
2
spsk
Olivenolie
2
fed
Hvidløg
4
stk
Gulerod / Gulerødder
2
bundter
Brøndkarse "gerne den tykke vilde"
2
spsk
Citronsaft
0,5
stk
Citron "fintreven skal af"
1
spsk
Estragon (frisk) "hakket"
Salt
Peber
Parmesanost
Fremgangsmåde
Pil hvidløgene og skær dem i tynde skiver. Skræl gulerødderne og skær dem i tændstikker. Pres og riv citronen.
Bring en gryde vand i kog, tilsæt salt og kog pastaen som anvist på pakken. Hæld vandet fra og gem 1-2 spsk. af kogevandet.
Kom 1 spsk. olie i en stor sauterpande og steg gulerødderne i olien i 2 min. Kom hvidløg ved og steg i 30 sek. Kom brøndkarse og esdragon ved og tag straks panden af varmen.
Vend pastaen med grønsagerne, 1 spsk. kogevand, den anden spsk. olie, citronsaft og skal.
Server straks med salt og peber og friskreven parmesan.
Søgeord: englehårspasta, , mad, opskrifter, pasta, pastaretter, pastaopskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
englehårspasta, , mad, opskrifter, pasta, pastaretter, pastaopskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Velegnet til:
Sund opskrift , Vegatarmad
Søgeord:
englehårspasta, , mad, opskrifter, pasta, pastaretter, pastaopskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/englehaarspasta-med-broendkarse
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/englehaarspasta-med-broendkarse