Logo
www.mad-og-drikke.dk

Engelske boller

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
50
g
Gær
3
dl
Mælk
500
g
Hvedemel "ca. 8 1/2 dl"
ca. 8 1/2 dl
100
g
Smør "eller margarine"
eller margarine
85
g
Sukker / melis / stødt melis "1 dl"
1 dl
1
stk
Æg
0,5
tsk
Muskatnød "reven"
reven
0,5
tsk
Stødt nelliker
0,5
tsk
Allehånde "stødt"
stødt
0,5
tsk
Kanel "stødt"
stødt
1
tsk
Salt
40
g
Syltet pomeransskal "hakket"
hakket
125
g
Korender

Også kaldet hot cross buns.

18-20 stk.

Fremgangsmåde

Lun mælken og rør gæren ud heri. Kom ca. 400 g mel i en skål og smuldr fedtstoffet i. Tilsæt sukker. Lav en fordybning i midten og kom gærvæden og ægget i. Tilsæt krydderier, salt pomeransskal og korender. Bland det resterende mel i, til dejen har en passende konsistens. Ælt eller slå dejen godt sammen. Stil den til hævning 40 min.

Form dejen til 18-20 boller og lad dem efterhæve 15 min. Skær et rids i toppen og pensl med mælk, der er tilsat lidt sukker.

Bag bollerne 20-22 min. ved 200°.



Søgeord: engelske, boller, bagværk, opskrift, muskatnød, nelliker, allehånde, kanel, pomeransskal, korender
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag

Søgeord:
engelske, boller, bagværk, opskrift, muskatnød, nelliker, allehånde, kanel, pomeransskal, korender
Muligheder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her