Engelsk citronmarmelade
Skær den yderste skal af frugterne med en kartoffelskræller og skær den i tynde strimler. Skær bund og top af frugterne og stil dem på et bræt. Skær den hvide inderskal af med en kniv. Skær frugten i små styker og tag kernerne ud. Kom den hvide skal og kernerne i et stykke gaze eller et stort kaffefilter og luk. Blød den ud i koldt vand.
Læg frugtstykker, skalstrimler og posen i en gryde og hæld vandet ved. Kog sagte under låg i 40 min. Løft posen op og pres væden ned i gryden. Rør sukkeret i og kog marmeladen sagte 3/4 - 1 time uden låg, til den er tyknet.
Læg 1 spsk. marmelade på en tallerken og stil den i køleskabet. Træk en finger igennem. Hvis marmeladen ikke løber sammen, er den færdig, ellers skal den koge lidt længere. Skum marmeladen og hæld den i skoldede glas, der lukkes.
Søgeord: engelsk, citronmarmelade, citroner, lime, rørsukker, opskrifter
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
engelsk, citronmarmelade, citroner, lime, rørsukker, opskrifter
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/engelsk-citronmarmelade