Logo
www.mad-og-drikke.dk

Engelsk citronmarmelade

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Citroner "og lime, blandene"
og lime, blandene
0,5
l
Vand
625
g
Rørsukker "lyst, eller hvidt sukker"
lyst, eller hvidt sukker

Fremgangsmåde

Skær den yderste skal af frugterne med en kartoffelskræller og skær den i tynde strimler. Skær bund og top af frugterne og stil dem på et bræt. Skær den hvide inderskal af med en kniv. Skær frugten i små styker og tag kernerne ud. Kom den hvide skal og kernerne i et stykke gaze eller et stort kaffefilter og luk. Blød den ud i koldt vand.

Læg frugtstykker, skalstrimler og posen i en gryde og hæld vandet ved. Kog sagte under låg i 40 min. Løft posen op og pres væden ned i gryden. Rør sukkeret i og kog marmeladen sagte 3/4 - 1 time uden låg, til den er tyknet.

Læg 1 spsk. marmelade på en tallerken og stil den i køleskabet. Træk en finger igennem. Hvis marmeladen ikke løber sammen, er den færdig, ellers skal den koge lidt længere. Skum marmeladen og hæld den i skoldede glas, der lukkes.



Søgeord: engelsk, citronmarmelade, citroner, lime, rørsukker, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Syltning

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Fødselsdag

Søgeord:
engelsk, citronmarmelade, citroner, lime, rørsukker, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/engelsk-citronmarmelade

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her