Logo
www.mad-og-drikke.dk

Elgbøffer med tyttebærsovs

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Elgbøffer med tyttebærsovs - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Elgkød "hakket"
hakket
1,5
tsk
Salt
Peber
1 - 2
spsk
Smør
2
dl
Cremefraiche / creme fraiche
3
spsk
Tyttebærsyltetøj
1,5
tsk
Timian
2 - 3
spsk
Tyttebær "hele"
hele

Vildt.

Fremgangsmåde
Kom det hakkede elgkød i en skål, tilsæt salt og friskkværnet peber og bland det hel godt. Form farsen til 4 store bøffer.

Brun fedtstoffet i en stor stegepande, læg bøfferne i og brun dem på begge sider. Lad dem efterstege under låg til de er gennemstegte, ca. 7-8 minutter.

Rør creme fraiche, tyttebærsyltetøj og timian sammen. Smag til med sort peber og hæld sovsen op i en skål. Læg bøfferne på 4 tallerkner og pynt tallerknerne med hele tyttebær.


Søgeord: elgkød, tyttebærsovs, timian, vildt, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Søgeord:
elgkød, tyttebærsovs, timian, vildt, madopskrift

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her