Elgbøffer med tyttebærsovs
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Elgkød "hakket"
1,5
tsk
Salt
Peber
1 - 2
spsk
Smør
2
dl
Cremefraiche / creme fraiche
3
spsk
Tyttebærsyltetøj
1,5
tsk
Timian
2 - 3
spsk
Tyttebær "hele"
Vildt.
Fremgangsmåde
Kom det hakkede elgkød i en skål, tilsæt salt og friskkværnet peber og bland det hel godt. Form farsen til 4 store bøffer.
Brun fedtstoffet i en stor stegepande, læg bøfferne i og brun dem på begge sider. Lad dem efterstege under låg til de er gennemstegte, ca. 7-8 minutter.
Rør creme fraiche, tyttebærsyltetøj og timian sammen. Smag til med sort peber og hæld sovsen op i en skål. Læg bøfferne på 4 tallerkner og pynt tallerknerne med hele tyttebær.
Brun fedtstoffet i en stor stegepande, læg bøfferne i og brun dem på begge sider. Lad dem efterstege under låg til de er gennemstegte, ca. 7-8 minutter.
Rør creme fraiche, tyttebærsyltetøj og timian sammen. Smag til med sort peber og hæld sovsen op i en skål. Læg bøfferne på 4 tallerkner og pynt tallerknerne med hele tyttebær.
Søgeord: elgkød, tyttebærsovs, timian, vildt, madopskrift
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
elgkød, tyttebærsovs, timian, vildt, madopskrift
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Søgeord:
elgkød, tyttebærsovs, timian, vildt, madopskrift
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/elgboeffer-med-tyttebaersovs
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/elgboeffer-med-tyttebaersovs