Egg nogg
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
6
stk
Æg "delt i blommer og hvider"
160
g
Sukker / melis / stødt melis
0,75
l
Mælk
0,5
l
Fløde
2
dl
Bourbon whiskey
1,5
dl
Mørk rom
2
dl
Cognac
Muskatnød
Fremgangsmåde
Pisk æggeblommerne med sukkeret. Tilsæt mælk og halvdelen af fløden. Hviderne piskes stive og resten af fløde piskes til skum. Hviderne og fløden vendes i æggeblommerne. Server i glas med revet muskat på toppen.
Spiritussen kan både blandes i eller serveres for sig selv, så man hver især kan blande sin drink.
Søgeord: egg, nogg, juleopskrifter, jul, bourbon, whiskey, mørk, rom, cognac
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Drikke
Kategori:
Varme drikke , Alkohol
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
egg, nogg, juleopskrifter, jul, bourbon, whiskey, mørk, rom, cognac
Pris: Dyr
Opskrift: Drikke
Kategori:
Varme drikke , Alkohol
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
egg, nogg, juleopskrifter, jul, bourbon, whiskey, mørk, rom, cognac
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/egg-nogg
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/egg-nogg