Durum flutes
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Stk.
Stk.:
Antal
Ingredienser
25
g
Gær
3,5
dl
Vand
6,5
dl
Olie
6,5
dl
Æg "hele"
440
g
Hvedemel
300
g
Durummel
10
g
Sukker / melis / stødt melis
12
g
Salt
2 flutes
Fremgangsmåde
Gæren røres ud i vandet, olien og æggene røres med. Mel, sukker og salt tilsættes, og det hele æltes godt sammen. Dejen lægges i en stor skål, der dækkes med plastfilm og sættes i køleskab til dagen efter.
Dejen formes til 2 aflange flutes, lad dem hæve tildækket til dobbelt størrelse. De ridses, pensles med æg og drysses med lidt durummel. Bages ved 200 grader i ca. 25 min.
Dejen formes til 2 aflange flutes, lad dem hæve tildækket til dobbelt størrelse. De ridses, pensles med æg og drysses med lidt durummel. Bages ved 200 grader i ca. 25 min.
Søgeord: durum, flutes, gær, hvedemel, durummel, bagværk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Pinse , Påske , Sankt Hans
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
durum, flutes, gær, hvedemel, durummel, bagværk
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Brød , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Pinse , Påske , Sankt Hans
Velegnet til:
Buffet egnet
Begivenheder:
Konfirmation , Sommerfest , Gæstemad
Søgeord:
durum, flutes, gær, hvedemel, durummel, bagværk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/durum-flutes
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/durum-flutes