Logo
www.mad-og-drikke.dk

Dobbelte lammekoteletter

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Dobbelte lammekoteletter - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
8
stk
Kartoffel / kartofler
2
stk
Porrer "tynde"
tynde
Salt
Peber
50 - 75
g
Smør
4
stk
Lammekoteletter "skåret tværs over lammesadlen"
skåret tværs over lammesadlen
0,5
fed
Hvidløg
1
stk
Citron

Fremgangsmåde
Skræl kartoflerne, skær dem i skiver og læg dem i et smurt, ovnfast fad med tynde ringe af 1 porre. Drys salt og peber på og hæld 3- 4 spsk. smeltet smør over. Dæk fadet med folie og sæt det i ovnen. Tag folien af efter 10 min. og steg videre ca. 20 min. til kartoflerne er brune og møre.

Steg i mellemtiden koteletterne på panden. De snittes først nogle gang i fedtkanten og gnides med et overskåret hvidløgsfed. Steg ca. 5 min. på hver side i ganske lidt smør og drys salt og peber på. Læg dem ovenpå kartoflerne, drys lidt tynde porreringe på og stik citronsnitter ned imellem koteletterne.

Servers med en god blandet grøn salat.


Søgeord: dobbelte, lammekoteletter, hvidløg, citron, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Påske

Begivenheder:
Påskefrokost

Søgeord:
dobbelte, lammekoteletter, hvidløg, citron, mad, opskrifter

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her