Det gode hjemmelavede franskbrød
(1)
Intet billede
Antal
Ingredienser
500
g
Hvedemel
25
g
Margarine
25
g
Gær
3
dl
Mælk
1
tsk
Salt
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis
1 franskbrød
Fremgangsmåde
Kom mælk, margarine, salt og sukker i en kasserolle og varm langsomt op til margarinen er opløst. Hæld det derefter i et fad og lad det køle af. Når det har rette temperatur smuldres gæren ud heri og der røres rundt til det er opløst. Tilsæt melet lidt af gangen og ælt dejen godt sammen. Dejen stilles til hævning et lunt
sted tildækket i 1 time.
Efter hævning æltes dejen igennem igen og kommes i en form 30 x 12. Dejen sættes atter til hævning 1 time tildækket. Når den er hævet færdig skæres 3 riller på skrå og brødet pensles med mælk. Strø evt. birkes på efter penslingen.
Bages i ovnen på nederste rille ved 200 grader i 30-35 min. De sidste 10 min vendes brødet så det står på hovedet.
Bages i ovnen på nederste rille ved 200 grader i 30-35 min. De sidste 10 min vendes brødet så det står på hovedet.
Søgeord: franskbrød, bagværk, hvedemel, margarine, gær, mælk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
franskbrød, bagværk, hvedemel, margarine, gær, mælk
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød
Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad
Søgeord:
franskbrød, bagværk, hvedemel, margarine, gær, mælk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/det-gode-hjemmelavede-franskbroed
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/det-gode-hjemmelavede-franskbroed