Logo
www.mad-og-drikke.dk

Det gode hjemmelavede franskbrød

(1)

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hvedemel
25
g
Margarine
25
g
Gær
3
dl
Mælk
1
tsk
Salt
1
tsk
Sukker / melis / stødt melis

1 franskbrød

Fremgangsmåde
Kom mælk, margarine, salt og sukker i en kasserolle og varm langsomt op til margarinen er opløst. Hæld det derefter i et fad og lad det køle af. Når det har rette temperatur smuldres gæren ud heri og der røres rundt til det er opløst. Tilsæt melet lidt af gangen og ælt dejen godt sammen. Dejen stilles til hævning et lunt
sted tildækket i 1 time.
 
Efter hævning æltes dejen igennem igen og kommes i en form 30 x 12. Dejen sættes atter til hævning 1 time tildækket. Når den er hævet færdig skæres 3 riller på skrå og brødet pensles med mælk. Strø evt. birkes på efter penslingen.

Bages i ovnen på nederste rille ved 200 grader i 30-35 min. De sidste 10 min vendes brødet så det står på hovedet.


Søgeord: franskbrød, bagværk, hvedemel, margarine, gær, mælk
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Morgenmad , Brunch , Bagværk , Brød

Opskriftstype:
Børnevenlig opskrift , Hverdagsmad

Søgeord:
franskbrød, bagværk, hvedemel, margarine, gær, mælk
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/det-gode-hjemmelavede-franskbroed

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her