Dessert fondue
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Antal
Ingredienser
75
g
Sukker / melis / stødt melis
0,75
dl
Sirup "lys"
1
dl
Piskefløde
1
spsk
Smør
50
g
Chokoladeknapper
Æble "kan også være pære, kiwi, ananas"
Fremgangsmåde
Alle ingredienserne til fonduesaucen blandes og varmes for svag varme på en kogeplade, rør ofte, det skal småsimre i knap 10 min.
Flyttes derefter over en rechaud og holdes varm inde på bordet. Med fonduegaflerne "spidder" man frugtstykkerne, der skænkes et øjeblik i gryden, tages op og nydes som de er.
Flyttes derefter over en rechaud og holdes varm inde på bordet. Med fonduegaflerne "spidder" man frugtstykkerne, der skænkes et øjeblik i gryden, tages op og nydes som de er.
Søgeord: dessert, fondue, opskrift, mad, ingredienser, sukker, sirup, piskefløde, chokoladeknapper, æble, kiwi, pære, ananas, frugt
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Polterabend , Sommerfest
Søgeord:
dessert, fondue, opskrift, mad, ingredienser, sukker, sirup, piskefløde, chokoladeknapper, æble, kiwi, pære, ananas, frugt
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Nytår , Valentine
Begivenheder:
Fødselsdag , Konfirmation , Polterabend , Sommerfest
Søgeord:
dessert, fondue, opskrift, mad, ingredienser, sukker, sirup, piskefløde, chokoladeknapper, æble, kiwi, pære, ananas, frugt
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dessert-fondue
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dessert-fondue