Den bedste fiskesalat
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
1
stk
Pighvar "på ca. 2 kg"
100
g
Løg "finthakkede"
2
bundter
Persille "hakket"
1
stk
Citron "saften heraf"
Havsalt
Peber "friskkværnet"
Fremgangsmåde
Fisken koges meget stille i ca. 18 minutter. Den tages op og anbringes på et viskestykke for at dryppe af. Når den er kølet af, så man kan røre ved den, fjernes skind og ben forsigtigt. Lad fiskestykkerne blive pænt store, uden at de bliver voldsomme, og kom dem i en stor skål.
De øvrige ingredienser tilsættes, og det hele blandes forsigtigt i skålen og anrettes på en tallerken eller i en skål.
Det er vigtigt at denne ret laves lige før den skal spises, ellers mister den smag. Og man må ikke engang tænke på at sætte den i køleskabet.
De øvrige ingredienser tilsættes, og det hele blandes forsigtigt i skålen og anrettes på en tallerken eller i en skål.
Det er vigtigt at denne ret laves lige før den skal spises, ellers mister den smag. Og man må ikke engang tænke på at sætte den i køleskabet.
Søgeord: fiskesalat, pighvar, løg, persille, citron, havsalt, forretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Sund opskrift
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
fiskesalat, pighvar, løg, persille, citron, havsalt, forretter
Pris: Dyr
Opskrift: Mad
Kategori:
Frokost , Forret
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Velegnet til:
Sund opskrift
Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost
Søgeord:
fiskesalat, pighvar, løg, persille, citron, havsalt, forretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/den-bedste-fiskesalat
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/den-bedste-fiskesalat