Logo
www.mad-og-drikke.dk

Den bedste fiskesalat

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Ingen billede
Intet billede
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Pighvar "på ca. 2 kg"
på ca. 2 kg
100
g
Løg "finthakkede"
finthakkede
2
bundter
Persille "hakket"
hakket
1
stk
Citron "saften heraf"
saften heraf
Havsalt
Peber "friskkværnet"
friskkværnet

Fremgangsmåde
Fisken koges meget stille i ca. 18 minutter. Den tages op og anbringes på et viskestykke for at dryppe af. Når den er kølet af, så man kan røre ved den, fjernes skind og ben forsigtigt. Lad fiskestykkerne blive pænt store, uden at de bliver voldsomme, og kom dem i en stor skål.

De øvrige ingredienser tilsættes, og det hele blandes forsigtigt i skålen og anrettes på en tallerken eller i en skål.

Det er vigtigt at denne ret laves lige før den skal spises, ellers mister den smag. Og man må ikke engang tænke på at sætte den i køleskabet.


Søgeord: fiskesalat, pighvar, løg, persille, citron, havsalt, forretter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Dyr
Opskrift: Mad

Kategori:
Frokost , Forret

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Højtider:
Pinse , Påske

Velegnet til:
Sund opskrift

Begivenheder:
Påskefrokost , Sommerfest , Pinsefrokost

Søgeord:
fiskesalat, pighvar, løg, persille, citron, havsalt, forretter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/den-bedste-fiskesalat

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her