De nemme cornflakestoppe
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver
Intet billede
Antal
Ingredienser
225
g
Raffinol "eller palmin"
100
g
Flormelis / florsukker
3
spsk
Cacao / kakao "strøgne"
250
g
Cornflakes
Appelsinskal "lidt"
Fremgangsmåde
Raffinol eller palmin smeltes i en tykbundet gryde, tages fra varmen, og flormelis, kakao og reven appelsinskal blandes i - husk at afvaske appelsinen omhyggeligt. Derefter tilsættes cornflakes, lidt ad gangen.
Det er vigtigt for resultatet, at der anvendes friske og sprøde cornflakes. Når massen er ved at stivne, sættes den med 2 teskeer i små toppe, på en bageplade dækket med bagepapir. Kan drysses med lidt kokosmel.
Det er vigtigt for resultatet, at der anvendes friske og sprøde cornflakes. Når massen er ved at stivne, sættes den med 2 teskeer i små toppe, på en bageplade dækket med bagepapir. Kan drysses med lidt kokosmel.
Søgeord: cornflakestoppe, juleopskrifter, juleslik, julekonfekt, raffinol, palmin
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
cornflakestoppe, juleopskrifter, juleslik, julekonfekt, raffinol, palmin
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Slik / konfekt
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
cornflakestoppe, juleopskrifter, juleslik, julekonfekt, raffinol, palmin
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/de-nemme-cornflakestoppe
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/de-nemme-cornflakestoppe