Dansk gullasch
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
600
g
Skært oksekød
30
g
Mel
1,5
tsk
Salt
0,5
tsk
Peber
1
stk
Løg
2
stk
Gulerod / Gulerødder
30
g
Smør "eller margarine"
4
dl
Vand "eller bouillon"
Kulør / sovsekulør
Fremgangsmåde
Skær kødet i terninger, vend dem i salt og peberblandet mel, løget hakkes og gulerødderne skæres i små firkanter eller ikke for tykke skiver. Brun fedtstoffet i en stegegryde, svits løg og gulerødder, tag det op af gryden og brun kødet heri. Læg løg og gulerødder ned til kødet og hæld vand (bouillon) ved, så det netop dækker grydens indhold.
Lad gullaschen snurre under låg en times tid, så skulle kødet være helt mørt. Kom et par dråber kulør i retten, smag evt. yderlig til med salt.
Serveres med kartoffelmos eller kogte kartofler til.
Lad gullaschen snurre under låg en times tid, så skulle kødet være helt mørt. Kom et par dråber kulør i retten, smag evt. yderlig til med salt.
Serveres med kartoffelmos eller kogte kartofler til.
Søgeord: gullasch, oksekød, bouillon, kulør, hovedret, mad, opskrifter
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
gullasch, oksekød, bouillon, kulør, hovedret, mad, opskrifter
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
gullasch, oksekød, bouillon, kulør, hovedret, mad, opskrifter
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dansk-gullasch
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/dansk-gullasch