Crumble med boysenbær
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 3 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
60
g
Grovvalsede havregryn
35
g
Hvedemel
50
g
Brun/mørk farin / puddersukker
0,25
tsk
Kanel
1
knivspids
Salt
30
g
Smør
Fyld:
100
g
Sukker / melis / stødt melis
1,5
spsk
Majsstivelse
1
knivspids
Salt
7
dl
Boysenbær
1
tsk
Citronsaft
Fremgangsmåde
Crumble:
Forvarm ovnen til 190°. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål. Skær smørret i små stykker, og pisk det sammen med de tørre ingredienser. Sæt skålen i køleskabet.
Fyld:
Rør sukker, majsstivelse og salt sammen i en skål. Kom boysenbær og citronsaft i blandingen. Smør en lille støbejernspande, hæld fyldet i panden, og drys crumblen over.
Bag den i ovnen i 35 minutter, eller indtil fyldet bobler, og toppingen er gyldenbrun.
Søgeord: crumblecake, crumblekage, crumbledej
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
crumblecake, crumblekage, crumbledej
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Bagværk , Dessert , Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Gæstemad
Søgeord:
crumblecake, crumblekage, crumbledej
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/crumble-med-boysenbaer
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/crumble-med-boysenbaer