Cordon bleu med kylling
Skær en lomme i siden på hvert kyllingebryst. Del mozzarellakuglen på midten, og skær 2 skiver fra, dér hvor den er tykkest. Læg et par tørrede tomater ovenpå hvert stykke ost, og vikl en skive lufttørret skinke omkring. Pak det forsigtigt ind i lommen på kyllingen, og luk hullet med kødnåle eller tandstikkere. Vend kyllingebrysterne i rugmel, dernæst i sammenpisket æg og til sidst i en blanding af rasp, salt og peber.
Steg kyllingebrysterne i en blanding af smør og olie ved middel varme i ca. 10 minutter på hver side.
Skær de friske tomater i grove stykker og resten af de tørrede tomater i strimler. Vend dem med salatbladene. Pisk en dressing af balsamico, olie, sukker, salt og peber, og dryp over. Pluk resten af mozzarellaosten, og smuldr den over tallerkenen.
Søgeord: cordon bleu, gordon bleu
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Søgeord:
cordon bleu, gordon bleu
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/cordon-bleu-med-kylling