Logo
www.mad-og-drikke.dk

Cordon bleu med kylling

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 2 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
2
stk
Kyllingebrystfileter
1
stk
Frisk mozzarellakugle
50
g
Semidried tomater i olie
2
skiver
Lufttørret skinke
0,5
dl
Rugmel
1
stk
Æg
1
dl
Pankorasp
Salt
Peber
Smør og olie "til stegning"
til stegning
Salat og dressing:
4
stk
Tomater
150
g
Feldsalat "eller mindre salatblade"
eller mindre salatblade
1
spsk
Balsamicoeddike
1
spsk
Olivenolie
0,25
tsk
Sukker / melis / stødt melis
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Skær en lomme i siden på hvert kyllingebryst. Del mozzarellakuglen på midten, og skær 2 skiver fra, dér hvor den er tykkest. Læg et par tørrede tomater ovenpå hvert stykke ost, og vikl en skive lufttørret skinke omkring. Pak det forsigtigt ind i lommen på kyllingen, og luk hullet med kødnåle eller tandstikkere. Vend kyllingebrysterne i rugmel, dernæst i sammenpisket æg og til sidst i en blanding af rasp, salt og peber.

 

Steg kyllingebrysterne i en blanding af smør og olie ved middel varme i ca. 10 minutter på hver side. 

 

Skær de friske tomater i grove stykker og resten af de tørrede tomater i strimler. Vend dem med salatbladene. Pisk en dressing af balsamico, olie, sukker, salt og peber, og dryp over. Pluk resten af mozzarellaosten, og smuldr den over tallerkenen.



Søgeord: cordon bleu, gordon bleu
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Søgeord:
cordon bleu, gordon bleu
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/cordon-bleu-med-kylling

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her