Logo
www.mad-og-drikke.dk

Citronspecier med pistacienødder

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 30 Stk.

Ingen billede
Intet billede
Stk.:
Antal
Ingredienser
Info
350
g
Hvedemel
100
g
Flormelis / florsukker
250
g
Smør "blødt"
blødt
1
stk
Æg
100
g
Pistacienødder "usaltede og uden skal"
usaltede og uden skal
1
stk
Citron "usprøjtet"
usprøjtet

Fremgangsmåde

Sigt mel og flormelis sammen i en skål. Smuldr smørret i blandingen, til massen er grynet. Saml dejen med æg uden at ælte for meget. Hak pistacienødderne, riv citronskallen, og ælt pistacienødder og citronskal ind i dejen. Form dejen til 2 pølser, og pak dem ind i husholdningsfilm. Læg dem på køl i ca. 1 time. 

 

Varm ovnen op til 225 grader. Skær dejen ud i tynde skiver, og læg skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 6 minutter, til kanterne er gyldne.



Søgeord: småkager, specier, citronspecier, pistaciespecier, julesmåkager
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Kage

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Højtider:
Jul

Begivenheder:
Barnedåb , Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Sommerfest , Studenterfest , Julefrokost , Pinsefrokost , Gæstemad

Søgeord:
småkager, specier, citronspecier, pistaciespecier, julesmåkager
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citronspecier-med-pistacienoedder

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her