Citronfromage
(1)
4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
8
blade
Husblas
6
stk
Æg
200
g
Sukker / melis / stødt melis
2
tsk
Citronskal "fintrevet"
1
dl
Citronsaft "friskpresset"
0,5
l
Piskefløde "gem lidt til pynt"
Rigtig god fromage.
Fremgangsmåde
Læg husblasen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk hele æg og sukker til en luftig æggesnaps. Træk husblasen op af vandet med det vand der hænger ved. Smelt den i vandbad. Bland den med citronskal og saft. Rør husblasen i æggene. Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen, når den er næsten stiv.
Hæld fromagen i en skål og pynt med flødeskumsstoppe før servering.
Søgeord: citronfromage, mad, opskrift, billig, dessert, ingredienser, fromage, fromager, husblas
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
citronfromage, mad, opskrift, billig, dessert, ingredienser, fromage, fromager, husblas
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Dessert
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Højtider:
Pinse , Påske
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation , Påskefrokost , Pinsefrokost
Søgeord:
citronfromage, mad, opskrift, billig, dessert, ingredienser, fromage, fromager, husblas
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citronfromage
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/citronfromage