Chokoladestænger
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
100
g
Smør "blødt"
150
g
Smør
3
stk
Æg
1
tsk
Bagepulver
1
spsk
Cacao / kakao "stor"
1
tsk
Vanillesukker / vaniljesukker
300
g
Mel
Pynt:
flormelis til glasur
hakkede nødder eller ahornsukker (fås bl.a. i Føtex)
flormelis til glasur
hakkede nødder eller ahornsukker (fås bl.a. i Føtex)
Fremgangsmåde
Pisk smør og sukker luftigt, gerne i en foodprocessor, og tilsæt æggene et ad gangen. Sigt de tørre ingredienser i og saml dejen hurtigt. Form dejen til stænger på ca. 2 - 2 1/2 cm på bagepapir. Gør det fx med to skeer, da dejen er ret blød.
Bag ved 175 grader i 12-15 min. Kom glasur og nødder eller sukker over og afkøl. Skær i skrå snitter.
Bag ved 175 grader i 12-15 min. Kom glasur og nødder eller sukker over og afkøl. Skær i skrå snitter.
Søgeord: chokoladestænger, kakao, bagepulver, ahornsukker, nødder
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
chokoladestænger, kakao, bagepulver, ahornsukker, nødder
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Kage
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Jul
Begivenheder:
Julefrokost
Søgeord:
chokoladestænger, kakao, bagepulver, ahornsukker, nødder
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokoladestaenger
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokoladestaenger