Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chokoladedessert på makronbund

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver

Chokoladedessert på makronbund - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Antal
Ingredienser
Info
1
stk
Makronbund "stor, kan fås færdiglavet"
stor, kan fås færdiglavet
Cognac
100
g
Chokolade "mørk"
mørk
0,5
l
Piskefløde
Appelsinskal "tyndtskåret"
tyndtskåret
Chokolade "revet"
revet

Fremgangsmåde
Makronbunden fodres med cognac, den suger det til sig.

Chokoladen smeltes i en gryde sammen med 2 dl piskefløde. Rør godt rundt, mens det simrer, pas på, det må ikke koge.

Imens piskes de 3 dl piskefløde til flødeskum.

Lad chokoladen falde til ro, rør rundt af og til. Når den er næsten afkølet, blandes det stift piskede flødeskum i,
og det hele fordeles over makronbunden, som er sat på et fad.

Det sættes i dybfryseren knap en halv time (bedre end i køleskab, fordi nu bliver den yderste del letfrossen) og pyntes før servering med appelsinskaller og den revne chokolade, rigeligt af begge dele.


Søgeord: chokoladedessert, makronbund, cognac, mørk, chokolade, piskefløde, dessert, appelsinskal
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert

Opskriftstype:
Fest egnet

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup , Konfirmation

Søgeord:
chokoladedessert, makronbund, cognac, mørk, chokolade, piskefløde, dessert, appelsinskal

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her