Chokolade muffins til brunch
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 14 Stk.

Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Stk.:
Antal
Ingredienser
150
g
Sukker / melis / stødt melis
150
g
Smør
3
stk
Æg
160
g
Hvedemel
1
tsk
Kanel "stødt"
2
tsk
Bagepulver
1
knivspids
Salt
100
g
Chokolade "grofthakket mørk"
Fremgangsmåde
Smør og sukker piskes tykt (så det er dejligt cremet). Pisk derefter æggene i ét ad gangen og pisk i ca. ½ min. Bland mel, kanel, bagepulver og salt samt chokoladestykker (ikke for finthakkede). Vend blandingen i dejen, der fordeles i velsmurte muffinsforme.
Bages med det samme ved 200° i cirka 15 min. til de er gyldne og gennembagte.
De færdige chokolademuffins vendes ud på en bagerist med det samme.
Søgeord: chokolade, muffins, brunch, kanel, bagepulver
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
chokolade, muffins, brunch, kanel, bagepulver
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Morgenmad , Brunch
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Fødselsdag
Søgeord:
chokolade, muffins, brunch, kanel, bagepulver
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokolade-muffins-til-brunch
Del på Pinterest
Del opskrift på X
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chokolade-muffins-til-brunch