Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chokolade cheesecake

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 8 Personer

Chokolade cheesecake - Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Bemærk: Illustration - kan være AI genereret og afvige fra opskriften
Er billedet forkert? Har du et bedre vi må bruge? Kontakt os på Facebook
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
250
g
Digestive kiks
80
g
Smør "smeltet"
smeltet
1,5
dl
Sukker / melis / stødt melis
300
g
Flødeost "naturel"
naturel
1
stk
Vanillestang / vaniljestænger (vaniljestang) "korn"
korn
160
g
Chokolade
4
spsk
Piskefløde
3
stk
Æg
2,5
dl
Cremefraiche / creme fraiche "18 %"
18 %

Tilbehør: friske jordbær vendt i flydende honning

Fremgangsmåde

Knus kiksene fint og bland dem med det smeltede smør. Beklæd bunden af en springform (ca. 24 cm i diameter) med et stykke udklippet bagepapir, der passer til bunden. Hæld kikseblandingen i springformen og fordel det hele med bagsiden af en spiseske. Kiksebunden skal være jævn og tæt. Stil formen til side.

Rør sukker, flødeost og vaniljekorn sammen med et piskeris. Hak chokoladen fint. Smelt chokolade og piskefløde forsigtigt i en gryde. Bland chokolade og osteblandingen sammen. Pisk æggene i sammen med cremefraiche.

Hæld det hele i springformen og bag kagen midt i ovnen ved 190° i ca. 40 min. Lad kagen køle helt af i formen, før den føres over på et fad.

Server kagen afkølet evt. sammen med frugt.



Søgeord: chokolade, cheesecake, opskrift, mad, kage, digestive, kiks, flødeost, jordbær, flydende, honning
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Dessert , Kage

Opskriftstype:
Fest egnet

Højtider:
Nytår

Begivenheder:
Fødselsdag , Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
chokolade, cheesecake, opskrift, mad, kage, digestive, kiks, flødeost, jordbær, flydende, honning

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her