Chilivinger
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
12 - 18
stk
Kyllingevinger
Marinade
1,5
dl
Tomatketchup
1
spsk
Vineddike
1
tsk
Paprika
1
tsk
Tabasco "ca."
Chilipulver "lidt"
Salt
Peber
Tilbehør
Hvidkål
Yoghurt "lidt"
0,5 - 1
stk
Hvidløg
Fremgangsmåde
Bland marinaden i en skål og vend vingerne deri. Hæld lidt vand i, hvis det er for tørt. stil det koldt et par timer.
Fór en bradepande med bagepapir, læg vinger og marinaden deri og sæt den i en 180 grader varm ovn i ca. 30 min. Pas på, de ikke bliver for mørke.
Snit hvidkålen fint. Smag yoghurt til med salt, peber og hvidløg og vend hvidkålen i.
Servér hvidkålssalaten til chilivingerne.
Fór en bradepande med bagepapir, læg vinger og marinaden deri og sæt den i en 180 grader varm ovn i ca. 30 min. Pas på, de ikke bliver for mørke.
Snit hvidkålen fint. Smag yoghurt til med salt, peber og hvidløg og vend hvidkålen i.
Servér hvidkålssalaten til chilivingerne.
Søgeord: hotvings, chilivinger, kyllingevinger, tabasco, chilipulver
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
hotvings, chilivinger, kyllingevinger, tabasco, chilipulver
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Højtider:
Sankt Hans
Velegnet til:
Grill egnet
Begivenheder:
Sommerfest
Søgeord:
hotvings, chilivinger, kyllingevinger, tabasco, chilipulver
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chilivinger
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chilivinger