Logo
www.mad-og-drikke.dk

Chili con carne

(1) 4 Personer

Chili con carne
Bemærk: Ilustrationsbillede - ikke billede af ret
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
500
g
Hakket oksekød / oksefars
2
stk
Løg
2
dåser
Flåede tomater
1
dåse
Kidneybønner "i saltlage"
i saltlage
1
stang
Kanel
1
stk
Chili "hele"
hele
200
g
Soltørrede tomater "i olie"
i olie
2
fed
Hvidløg
1
tsk
Spidskommen
2
dl
Vand
Salt
Peber

Fremgangsmåde

Løg hakkes fint, og svitses sammen med oksekødet. de flået tomater hældes ved kødet/løg sammen med 1 dl. vand.

Hvidløg/chili (uden kerner)/soltørrede tomater (med olie) blendes (evt. hakkes fint), og tilsættes retten, sammen med den hele stang kanel, spidskomme salt og peber. Lad det simre i ca. 1 time.

Tilsæt derefter de afdryppede kidneybønner og lad det simre i yderlig en ½ time.

Tag kanelstangen op før servering.



Søgeord: Chili, oksekød, con, carne
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad

Kategori:
Hovedret

Opskriftstype:
Hverdagsmad

Begivenheder:
Studenterfest , Fest

Søgeord:
Chili, oksekød, con, carne

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her