Chili con carne
(1)
4 Personer
Personer:
Antal
Ingredienser
500
g
Hakket oksekød / oksefars
2
stk
Løg
2
dåser
Flåede tomater
1
dåse
Kidneybønner "i saltlage"
1
stang
Kanel
1
stk
Chili "hele"
200
g
Soltørrede tomater "i olie"
2
fed
Hvidløg
1
tsk
Spidskommen
2
dl
Vand
Salt
Peber
Fremgangsmåde
Løg hakkes fint, og svitses sammen med oksekødet. de flået tomater hældes ved kødet/løg sammen med 1 dl. vand.
Hvidløg/chili (uden kerner)/soltørrede tomater (med olie) blendes (evt. hakkes fint), og tilsættes retten, sammen med den hele stang kanel, spidskomme salt og peber. Lad det simre i ca. 1 time.
Tilsæt derefter de afdryppede kidneybønner og lad det simre i yderlig en ½ time.
Tag kanelstangen op før servering.
Søgeord: Chili, oksekød, con, carne
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Normal
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest , Fest
Søgeord:
Chili, oksekød, con, carne
Pris: Normal
Opskrift: Mad
Kategori:
Hovedret
Opskriftstype:
Hverdagsmad
Begivenheder:
Studenterfest , Fest
Søgeord:
Chili, oksekød, con, carne
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chili-con-carne
Del på Pinterest
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Print opskrift uden billede
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/chili-con-carne