Champignon flødesauce med hvidvin
Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
30
g
Smør
250
g
Champignon "i skiver"
2
spsk
Hvidvin
1,25
dl
Grøntsagsbouillon
1,25
dl
Piskefløde
1
fed
Hvidløg "presset"
1
spsk
Purløg "hakket"
Fremgangsmåde
Champignoner svitses ved jævn varme i 5 min.
Tilsæt hvidvin, bouillon, fløde og hvidløg. Bringes i kog.
Koger uden låg under konstant omrøring i 2 min., til saucen er jævnet en smule.
Tilsæt purløg og server straks.
Tilsæt hvidvin, bouillon, fløde og hvidløg. Bringes i kog.
Koger uden låg under konstant omrøring i 2 min., til saucen er jævnet en smule.
Tilsæt purløg og server straks.
Søgeord: champignonsauce, champignonsovs, champignon, sauce
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
champignonsauce, champignonsovs, champignon, sauce
Pris: Billig
Opskrift: Mad
Kategori:
Sauce , Tilbehør
Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad
Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup
Søgeord:
champignonsauce, champignonsovs, champignon, sauce
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champignon-floedesauce-med-hvidvin
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift
Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champignon-floedesauce-med-hvidvin