Logo
www.mad-og-drikke.dk

Champignon flødesauce med hvidvin

Der er ikke givet stjerner - bliv den første der giver 4 Personer

Ingen billede
Intet billede
Personer:
Antal
Ingredienser
Info
30
g
Smør
250
g
Champignon "i skiver"
i skiver
2
spsk
Hvidvin
1,25
dl
Grøntsagsbouillon
1,25
dl
Piskefløde
1
fed
Hvidløg "presset"
presset
1
spsk
Purløg "hakket"
hakket

Fremgangsmåde
Champignoner svitses ved jævn varme i 5 min.

Tilsæt hvidvin, bouillon, fløde og hvidløg. Bringes i kog.

Koger uden låg under konstant omrøring i 2 min., til saucen er jævnet en smule.

Tilsæt purløg og server straks.


Søgeord: champignonsauce, champignonsovs, champignon, sauce
Om Opskriften
Sværhedsgrad: Let
Pris: Billig
Opskrift: Mad

Kategori:
Sauce , Tilbehør

Opskriftstype:
Fest egnet , Hverdagsmad

Begivenheder:
Kobber/sølv/guld bryllup

Søgeord:
champignonsauce, champignonsovs, champignon, sauce
Muligheder
Del opskrift på Facebook
Del opskrift på Twitter
Del opskrift på LinkedIn
Print opskrift

Link:
https://mad-og-drikke.dk/opskrift/champignon-floedesauce-med-hvidvin

Mad og Drikke - www.mad-og-drikke.dk

Du benytter en forældet browser til internettet, hvilket kan være farligt. Læs mere her